Min lilla skrutt

Lilla tjejen utvecklas varje dag och det är så fantastiskt att se.
Redan innan hon blev fem veckor kunde hon vända sig från mage till rygg och inatt sov hon hela sex(!!) timmar i sträck. Från 00.30 till 06.30, kände mig ju pigg för första gången på evigheter! Hoppas verkligen inte att det var en engångsgrej bara, kan verkligen börja vänja mig vid att få sova på nätterna utan att amma :) 
 
Hon har däremot varit lite kinkig på kvällarna och vill absolut inte ligga själv utan ska sova på mig. Det har inte varit ett problem förut men läste att de har en utvecklignsfas nu och då kan de bli oroliga. Såklart hon ska få sova nära då, vill ju inte att hon ska vara rädd eller ledsen. Dessutom har man inte tålamod att försöka få henne att ligga i spjälsängen (som hon har gjort innan) när hon vaknar så fort man lägger ner henne. Då får hon sova brevid mig eller på min mage. trots lite sämre sömn så är det ju faktiskt väldigt mysigt. Och man slipper en ledsen bebis. winwin! Men hoppas inte utvecklingsfasen sitter i för länge, hade varit skönt med en nöjd bebis även på kvällarna, speciellt eftersom jag är så himla trött då. Har inte ritkigt ro att sova mitt på dagarna när hon sover. På förmiddagen passar jag på att gå promenad medan hon sover i vagnen, sen är det ju massa annat man ska hinna med. Men kanske ska börja försöka få en powernapp iallafall. 
 
Det största som hänt hitilils är att hon log mot mig idag, det var efter att hon pruttat men jag kommer låtsats att det var åt mig hon smila iallafall Har tyckt att hon har smilat tidigare också men det har försvunnit så fort så har varit osäker på om det bara är en min hon gör. Men nu log hon länge och väl och jag började grina. Min lilla skrutt, sån himla otrolig känsla det är att få följa henne och se när hon klarar nya saker. Jag blir lika stolt varje gång hon klarar något nytt, eller bara går upp i vikt haha :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och det är så fint så mitt hjärta smälter när Hubert och Tyra ligger och myser. Ligger hon i gymmet eller på en filt på govlet så komemr han och lägger sig brevid och vilar huvudet på henne. Så söta. De kommer bli fina vänner när Tyra blir lite större. Hubert kommer älska när hon börjar krypa omkring. 
 
 
 
 Kom ihÂg mig?
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!