vecka 24

Krämpor: Jag tycker inte att det har kommit några nya krämpor sen förra veckan. Det är foglossningen och halsbrännan annars inget speciellt. Känns ju att man har blivit betydligt tyngre, det är lite svårt att sitta skönt i soffan och man känner sig lite som en flodhäst när man ska ta sig upp från stolor osv. Det har ju sin skarm att det börjar synas och märkas ordentligt nu. Jag är enbart glad. Just nu älskar jag min kula! Jag har även fått börja med halsbrännatabletter, trodde nämligen att min hals skulle brinna upp i natt när jag försökte sova. Har även bokat in en tid till sjukgymnasten för att få hjälp med foglossningen som tyvärr har blivit värre. Hoppas på att det ska bli lite bättre med lite hjälpmedel :)
 
Hänt sedan sist: Som jag redan talat om har ju A fått känna den första sparken nu. Äntligen! Himla mysigt. Och magen känns vekrligen stor. Som en riktig kula, vilket också bara känns roligt. Vi har ju även köpt de första bebiskläderna. Fick ett bra tips, att köpa fem plagg av varje i varje storlek. Så vi ska försöka köp fem plagg av varje i storlekarna 50, 56 och 62. Så har vi en bra grund att stå på. Vore ju tråkigt om man köpte massa i 50 och så får man en stor bebis som inte kan ha det. Därför tyckte jag det lät som en vädligt bra idé, sen om det blir något mer i någon storlek så är ju inte det hela världen ;) haha. Vi har även fyndat en barnvagn, som står hemma hos min mamma och pappa eftersom den köptes via blocket i Norrköping. Det var en Emma Ljunga Superviking 2016 med oanvänd sittdel. Kanske inte i den färgen jag hade önskat (bilder kommer nästa helg när vi hämtat hem den) men för 2500kr var det verkligen värt det. Längtar tills att vi får hem den nu :D 
 
Bebis: Hon väger nu ca 600 gram och är ungefär 30cm lång. Nu först kan bebis börja andas luft och hörseln är väl utvecklad. Balansorganet i innerörat har utvecklats nu också. Gud vad vi längtar efter dig nu lilla bebis! 
 
 
 
 
 Kom ihÂg mig?
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!