Klagoinlägg

Så himla trött.
Slemporppen gick i måndags, och jag vet att det inte behöver betyda något. 
Trodde först att det var vattnet som gick men det var det alltså inte.
Och som jag har sagt har förvärkarna börjat ordentligt. Inatt hade jag väldigt reglebundna och ganska smärtsamma sådanna. Jag klockade dem och hade sju stycken på en halvtimme. De kändes trots att jag tagit alvedon och jag trodde faktiskt att det var på gång. Men icke. Låg vaken mellan två och fem, sen lyckades jag somna om igen. Så har varit helt förstöd idag och det känns ömt i kroppen. Andra natten i rad med riktigt kass sömn, i vanliga fall vaknar man ju så fort man ska vända sig, vilket man behöver göra ofta eftersom det gör ont att ligga för länge på en och samma sida så jag är ju van vid dålig sömn men nu är jag helt död.
 
Behövde bara få ur mig detta, ibland får man vara lite less faktiskt. Längtar tills jag känner mig som en människa igen. Lilla bebbe, du får mer än gärna titta ut lite tidigare än beräknat, jag är mer än redo för nästa steg nu. 18 dagar till BF känns väldigt långt just nu.
 
som sagt, helt död.Kom ihÂg mig?
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!