vecka 34.

Välkommen vecka 34, nu är det endast sex veckor kvar till vecka 40, och 48 dagar kvar till BF!
 
Krämpor: Inget nytt här denna gång heller, benen och händerna är svullna, och när man har sovit så gör fingrarna och fötterna ont innan de vaknar till liv. Men det är ju enbart när man varit still för länge. Sparkarna känns och man känner sig allmänt stor haha. Men nu är det endast 48 dagar kvar till BF! Jag ser ljuset i tunneln.
 
Hänt sedan sist: Förra veckan kände jag henne hicka för första gången. Sen dess har det hänt ca fem gånger. Stackars bebis som hickar så ofta? Och det är faktiskt en väldigt konstig känsla, Det liksom rycker i magen rytmiskt, med jämna mellanrum. Hon har lagt sig mer till vänster också tror jag för magen ser lite ojämn ut nu. Vi har också  fått våra bilder från lovebyemelie. Vi är verkligen så nöjda. Ska bli roligt att framkalla dem :)
 
Bebis: Hon är nu ungefär 46cm och väger ca 2,3kg. Skulle hon födas nu hade hon antagligen klarat sin andning bra på egen hand men skulle behöva hjälp att hålla värmen och få i sig näring. Hon kan även själv bekämpa lätta infektioner med sitt immunförsvar. 
 
 
 
 Kom ihÂg mig?
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!