Vecka 37

Vecka 37 idag, och det första appen säger: 95% av alla födslar sker mellan vecka 37 - 42. Klicka här när du har fött för att aktivera barnläget. Hur galet?!?!?
 
Hänt sedan sist: Kan verkligen inte förstå att vi redan är i vecka 37, ändå så längtar jag så mycket, för det börjar bli riktigt tungt nu. Har svårt att sova och två kvällar i rad har jag haft förvärker som gjort ont, och sådana har jag inte kännt innan. Vi var hos barnmorskan i måndags också, allt såg bra ut och SF mättet låg på 34cm. Hjärtljudet låg som vanligt också, 140. Dock har jag fått utslag som kliar och det har börjat klia i handflatorna därför behövde jag åka till labbet igår för att lämna ett blodprov för att utesluta att det är något som påverkar bebis. Jag skulle få svar imorrn om det var något, så hoppas på att allt såg bra ut. 
 
Bebis: Bebis väger ungefär 3 kg, och är cirka  48cm långt. Hon tränar sina lungor genom att dra in och ut luft, och han övar sugreflexerna genom att snutta på tummen. Graviditete räknas nu som fullgången och bebis är egentligen redo att födas. Så nu är du faktiskt mer än välkommen att komma ut bebis <3
 
 
 
 
 Kom ihÂg mig?
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!