måndag igen

Ny vecka redan, förstår verkligen inte var tiden tar vägen.
Jag har ialalfall börjat träna på gym igen, så skönt att få svettas lite. Vågade mig på att springa lite, kändes helt okej men jag tänkte ta det lugnt med löpningen och köra på med andra konditionsövningar som inte påfrestar bäckenet så mycket. 
 
Annars har jag haft besök av syster, mamma och pappa i helgen. Så himla mysigt, men man märkar att man blir oerhört trött av att ha mycket att göra. Både jag och Tyra somnade innan klockan 00 igår, hallelulja! Och nu somnade hon själv i sin säng framför babblarna. Glad mamma som hinner fixa med annat under tiden. 
 
Idag kommer Carro med bebis hit och hänger lite, sen är det cellprov och dopplanering som gäller i veckan. Lite plugg också men lämnade in en uppgift igår. Funkar ganska bra med skolan utan att jag är på plats iallafall. Skönt att jag inte behöver gå på föreläsningarna måste jag säga, men känner mig ändå lite stressad att det snart är en masteruppsats som ska skrivas. Uschusch. Hoppas A har det lugnt i skolan då så han kan ha Tyra lite mer så jag hinner skriva. 
 
 
 
 
 
Nu ska jag sortera lite tvätt tänkte jag. Alltid lika roligt!
 Kom ihÂg mig?
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!