mina hjärtans dag

Sedan den 14 november 2017 bär jag mitt hjärta på utsidan. Min lilla älskling som kom ut och all smärta försvann, för där var hon. Helt jädra perfekt med sin fina kalufs, sina stora ögon och sin lilla mun som direkt sökte sig till tutten. Äntligen var hon här, som vi väntat och längtat. Min hjärta fullständigt svämmar över av kärlek till detta lilla liv.
 
Min dotter, så liten, så fin. Vårat underverk. Kärleken vällde över och nu tre månader senare kan jag inte förstå vad jag gjort som förtjänat dig, för mig är du allt och jag älskar dig så.
 
Du lär dig så mycket nytt varje dag, och du lär mig nya saker varje dag, om både dig och mig själv. Att jag får vara med och se dig utvecklas är det bästa som finns. Att se dig vakna på morgonen, när du vänder dig mot mig och ler med hela ansiktet, där och då är jag lyckligast i världen. Jag ser fram emot att se vem du kommer att bli och vad du kommer att tycka om, men mest ser jag fram emot att få spendera mina dagar med dig. 
 
Att få fira alla hjärtans dag med min familj är den bästa presenten jag kan få. Här finns så mycket kärlek och här är jag trygg och lycklig. Vi myste till det med presenter, middag på min favorit resturang och lilla Tyra valde att somna i sin egen säng redan vid 22. Min stora tjej <3.
 
 
 
 
 
 
 
 
min fina familj <3Kom ihÂg mig?
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!