Ledsen bebis

Nu har det snart gått en vecka med en ledsen bebis på kvällarna. Känns som om vi har försökt med så mycket
Jag pratade med bvc idag och de sa typ, är du säker på att hon har ont i magen? Kan det inte vara sån hon är bara? Hur ska man veta det? 
 
Vi har testat:
  • Magmassage
  • Bad
  • Tyst, mörkt rum
  • Avslappningsmusik
  • Ligga nära
  • Ligga själv
  • Bära på armen (liggandes på magen)
  • Pysventil
  • Amma
Igår slocknade hon äntligen till slut liggandes på rygg i mitt knä medan jag sjöng. 
Svårt att veta om det var det som hjälpte eller om hon helt enkelt var helt slut efter allt skrikande. Hon skriker ju inte konstant utan bir tex lugn av badet men ledsen när hon får komma upp, eller lugn ett tag i en position sen ledsen igen.Napp tar hon inte jag har försökt med två olika modeller, men jag beställde en specialnapp idag för att se om hon kanske tar den, har ingen aning om den kommer hjälpa något men vet inte vad vi kan prova annars? Är det så att hon "bara" är ledsen och orolig på kvällarna är det ju inte mycket att göra, men har hon ont är det ju så himla synd om henne. Jag ska pröva att utesluta synlig mjök som bvc sköterskan kallade det, så ingen mjölk, grädde eller ost. Sitter ni inne med något supertips som vi inte testat får ni gärna berätta :)
Kan ju vara en fas nu bara hon går igenom också, men skadar ju inte att pröva sig fram om det är något som hjälper henne att lugna sig tänker jag,
 
Min lilla fisk
 
 
 
Haha snyggt bord va?
 
 


Anonym    ï     ï  

Hon kanske är understimulerad? Vår dotter är 7v och vill ofta inte bara va, utan att man typ underhåller henne. Och ibland när det känns som jag suttit i soffan hela dagen brukar jag slå av tvn eller byta rum och då lugnar hon sig. Så jobbigt att dem inte kan berätta för oss! :)

Svar: Så kan det vara, vi brukar byta rum när vi går runt med henne och brukar ta en promenad varje dag men kan ju föröska ännu mer såklart :) Dock har hon varit nöjd två kvällar i rad, trots att hon är vaken länge är hon inte ledsen så får hoppas att det kanske bara var en fas? *peppar peppar* :)
nuffran.blogg.se

Anonym    ï     ï  

Sån var Wilma under julen. Gallskrek på eftermiddagarna och blev inte nöjd. Min mamma sa att vi skulle testa med en rund napp då hon vägrade den nappen vi hade. Har nu en tomme tippee napp som hon älskar! Och det hjälpte även att ta barnvagnspromenader :) mycket hände med hennes utveckling också, kan ju vara samma med Tyra nu :) hoppas det går över! /Angelica

Anonym    ï     ï  

Wilma var sån under julen. Hon gallskrek på eftermiddagarna. Ville inte ta napp men då rekommenderade min mamma att testa med en större och rund napp, har nu tomme tippee nappen och den älskar hon. Vi kom även på att hon var trött när hin betedde sig så men ville inte sova. Nu tar vi en promenad om hon börjar hålla på sen sover hon gott :) vi märkte även att hin utvecklades jätte mycket, kanske är samma för Tyra nu :) hoppas det går över!

Anonym    ï     ï  

Oj, det blev visst två kommentaren 🙈😅 /Angelica


Kom ihÂg mig?
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!