Livet

Nu börjar jag bli lite människa igen. I tisdags opererade jag nämligen ut en visdomstand och drog ut en.
Lite komplikationer då det tog dubbel så lång tid än beräknat, vilket resulterade i en riktigt sårig mungipa, supersvullen, stygn både uppe och nere, hål upp till bihålan och en bit av ena roten kvar i käken.
Kunde knappt röra mig under hela tisdagen utan var sängliggande, så jädra ont! Nu har svullnaden gått ner lite så ser inte ut som om jag har påsjukan längre, mungipan ser inte ut som den har blivit angripen av herpes utan är mest röd nu. Dessutom kan jag gapa lite mer så det blir enklare och enklare att äta och borsta tänderna. Dock tar det fortfarande lång tid att äta och jag går på värktabletter. Men jag ser ljuset i tunneln. Ska tillbaka den 14 mars för att se att det läker ordentligt och för att boka ny tid att dra ut de andra två. De behövs det ingen operation för att få ut iallafall men ska dra ut dem hos specialisten iallafall eftersom det blev komplikationer med de andra. Känns bra att göra det hos dem som har superkoll. Så får vi hoppas att de går betydligt fortare och inte värker lika mycket. Förhoppningsvis slipper jag en söndersliten mungipa också!
 
Annars flyter dagarna på, har tagit lite ledigt från skolan men nästa vecka måste jag sätta igång ordentligt med ett PM till uppsatsen. Kan inte skjuta på det mer eftersom jag inte kan sitta hela dagarna o plugga utan ska hinna träna och ta hand om bebis också. Lilla Tyrisen mår bra, åt typ fyra gånger två nätter irad så igår var det en död mamma här hemma. A har ju börjat sin praktik så han är borta hela dagarna, plus att han jobbar natt varanan helg så inte så lätt att byta av. Men lillsnuttan somnade vid 22 och åt endast en gång inatt, sen vakande hon vid 6.30. Jag däremot vaknar ju ändå de tiderna hon brukar vakna haha. Dock är det skönt att kunna vända sig om och somna igen. Men ska bli skönt att flytta till större så småningom så att Tyra kan få ett eget rum att sova i. Jag vaknar ju så fort hon rör sig så sömnen blir ju otroligt störd. Men vi har fått in en rutin, efter två timmar vill hon somna om igen på morgonen så då går jag en promenad med henne och Hubert, sen fortsätter hon att sova i vagnen så jag hinner köra min träning här hemma, kör efter Lofsans mammatränings bok så lite styrka och knipövningar, sedan äter vi både två, myser lite, tränar nacke sitter lite och står lite, sen efter några timmar är det dags att sova igen och då brukar jag passa på att försöka sova lite också, ibland går det, ibland har jag massa annat att göra. Som att plugga nästa vecka, ska bli vädligt skönt när A inte har praktik längre och är hemma lite mer, så kan han ju ha Tyra lite på dagarna medan jag pluggar, det kommer behövas när uppsatsen ska skrivas. Det tar ju sin lilla tid nämligen. 
 
Nu ska det snart fixas lunch innan jag ska till gymmet och köra mitt första passet sen bebis kom, 30 minuter zumba, känns som en bra start. :)
 
 
 
Alltså stora tjejen som sitter i sin bumbostol? Första gången vi testade den orkade hon inte hålla upp sig.
 
Min glädjespridare.
 
 
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!