Året som gått.

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Jag flyttade två ggr och började jobba på hotell.

 

Genomdrev du någon stor förändring? Jag blev sambo och har en kisse till, det är väl förändring?

 

 
Från midsommar i Tjörn

 

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Sista januari är såklart ett speciellt datum.  

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Massor av saker. Firade in det nya året i Dublin med familjen, Jag hade ett jättefint födelsedagsfirande, flyttade ihop med min A, fått ett jobb som jag trivs jättebra på och såklart alla nya människor jag träffat som förgyllt min vardag. 

 

Vilka länder besökte du? Blev väldigt lite resor i år, blev "bara" Dublin, Irland.

 

 

Jag i Dublin.
 

 

Vad önskar du att du gjort mer? Jag önskar att jag hade sparat mer pengar och rest mer. Ifs har de mesta pengarna lagts på nya möbler och inredning och det är ju en ganska bra investering :)

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig för saker som jag ändå inte kan påverka, grubbat för mycket och brytt mig för mycket om vad andra tycker och tänker om saker som egentligen inte spelar någon roll.

 

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Kan det vara att jag fått ett extra jobb kanske? haha. I skolan är det väl att jag har klarat av en hel termin på engelska. Och jag som innan varit nervös för redovisningar har nu klarat av att hålla de på engelska vilket är stort för mig :)

 

Största framgång på det privata planet? Först att vi blivit tillsammans och sedan att vi tog beslutet att flytta ihop. 

 

Största misstaget? Oj, har säkert gjort en massor av misstag men det viktigaste är väl att man lär sig något ut av dem. Jag kan inte komma på något specifikt tillfälle just nu.

 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag var gladare än tidigare, mycket gladare. Men hade en liten tuff period ett tag med ett svårt beslut men nu i efterhand kan jag konstatera att jag tog rätt beslut och kan nog påstå att jag blivit starkare av det :)

 

 

 Tackvare bla dessa två har jag varit gladare i år.

Något du önskade dig och fick? Ett jobb, en större lägenhet och få vara lycklig.

 

Något du önskade dig och inte fick? Det är i såfall bara matriala saker och det gör inget ändå :)

 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?  Jag tänker stå på mig och sluta bry mig om andras åsikter och jag tänker inte ta åt mig av saker jag inte kan göra något åt. Jag tänker resa mer och göra mer saker jag vill utan att få dåligt samvete. Ska även fokusera mer på träningen och och bara må bra!