Snart klar med skolan.

Nu har jag blivit godkänd på allt i skolan, känns så himla skönt att inte ha något släpande. Det var en uppgift som jag hade problem med, men tredje gången gillt! Så nu är det bara uppsatsskrivandet som återstår. Jag har varit på handledning två gånger, Tyra har varit med på en. Och allt har sett bra ut och jag ligger just nu i fas med mitt eget schema jag har satt upp. Jag har ca 17 sidor än så länge och ska snart börja på själva analysen. Skönt! Den ska vara inlämnad den 30 maj och jag hoppas verkligen att jag hinner lämna in den i tid, men det tror jag att jag ska klara. Tänk att det bara är en och en halv månad kvar av pluggandet, dessa fyra år har verkligen gått snabbt! 
\n
 
\n
Annars flyter dagarna på, hade ett uppehåll på en vecka med löpningen då jag fick väldigt ont i höften och ryggen efter att ha sprungit i 50 minuter på asfalt. Så långpassen får helt enkelt bli på löpband tills min kropp helt har återhämtat sig från förlossningen. Men i tisdags körde jag intervaller igen och allt kändes bra, dessutom var jag och testadef mitt löpsteg och fick en förtidig födelsedagspresent av August, ett par nya löpardojor. De ska invigas så fort förkylningen är borta. Mitt lilla hemlig önskemål är fortfarande halvmaran i augusti men vet ju som sagt att det är helt och hållet kroppen som bestämmer så vi får se vad den säger :) Konditionen och viljan finns där, då är det så frustrerande när inte kroppen hänger med. Men så får det vara, har jag fortfarande några extra kilo som kanske bidrar till smärtan i fogarna. Men jag fortsätter att kämpa på, älskar ju löpningen så får bara tänka till hur jag ska lägga upp det.
\n
 
\n
Nu ska jag svepa i mig resten av kaffet, ungen har för femte natten irad vaknat ungefär varje timme. Jag är helt död. Men har inte tid för vila, Vem kom på att det skulle heta "mammaledig"? Snarare att jag jobbar extra som mamma! Med obekväma tider..
Tur att bebisar är så här söta så man står ut med sömnlösa nätter.

Min älskade lilla skrutt 💞

Hejsvejs!