tandläkaren

Idag ska jag få egen tid, jag ska nämligen till tandläkaren.
Det är bland det värsta jag vet. Och inte nog med att jag ska dit och laga hål. Jag har även blivit kallad till sjukhusets tandläkare som jag väntat på i typ tre år för att operera(!!) ut visdomständer. Snacka om att jag har bävat för detta, inte enbart för smärtan utan också för stackars plånboken. Men när det väl är klart så blir det tandläkarförskring. Herregud... Men får hålla tummarna för att jag inte har några fler hål än det jag ska laga. Jag har en förmåga att få så jädra mycket hål, spelar ingen roll hur noga jag är med kost och tandborstning. Hatar det alltså. Men håll tummarna för mig nu. 
 
Ikväll blir det handbollstittande och slappande hemma, och i helgen ska jag försöka ge mig iväg till gymmet för första gången. Vill köra lite mer kondition än promenader men vågar mig inte på att springa riktigt än. Kanske lite trampmaskin eller cykling, får se vad jag känner för :) Kul!
 
Nej nu måste jag äta något, brukar alltid göra den tabben att jag inte äter innan tandläkaren, sen kan jag inte täa efter på flera timmar och då håller jag på att hungra ihjäl, typ. 
 
Tänkte även passa på att fråga om någon har något tips på detta, när lillan blir övertrött på kvällarna och grinig så vet jag att hon är hungrig och behöver äta, men så fort jag tar fram bröstet börjar hon gallskrika, detta är oftast inget problem på dagarna och absolut inget problem när hon är glad. Men på kvällarna blir hon då otröstlig eftersom hon egentligen är hungrig men vägrar ta tutten. Igår kväll fick vi hålla på bra länge innan hon till slut lugnade sig, det som funkade var att sätta på vattenkranen på högsta sprut och så fort hon blev lugn slänga in tutten i munnen på henne. Då åt hon utan problem och somnade sedan.
Varför har hon börjat bli arg när hon ska äta? En fas? Gör jag något fel? Någon som har tips? :)