Träning

Jag har ju längtar efter att få röra mig då jag hade så svårt foglossningen när jag var gravid. Mest har jag längtar till att få springa igen. Jag hade satt upp regler för mig själv att inte börja innan Hedvig var tre månader. Men jag fuskade lite, jag väntade tills jag var på efterkontroll och såg att allt såg bra ut. Sen började jag med långsamma pass i två km, två gånger i veckan.

Sedan i början av juli, när det hade gått över tre månader bestämde jag mig för en liten utmaning, att springa varje dag hela juli. Jag har inga mål med hur långt varje pass ska vara utan att springa så det känns bra, det får inte göra ont i bäckenet. 
Och det är så roligt och skönt att få komma ut. Man kan behöva komma bort från barnen en stund. 

Och idag, dag 17, har jag faktiskt sprungit varje dag. Det längsta är 5km och det kortaste strax över 1km. Och så får det vara. 
Första veckan fick jag ihop 2mil, och andra veckan 2.2mil. så lite längre blev det, och det är ju roligt. Jag känner att jag har kondition för mer men kroppen är inte där än, så jag får skynda långsamt :) Lite frustrerande när man för lite mer än ett år sedan sprang 2.1 mil. Men är ändå tacksam att kroppen redan klarar att springa. 

Jag har även kört mammaträning och yoga för att försöka bygga upp kroppen, hade egentligen velat träna på gymmet men i dessa tider håller jag mig därifrån faktiskt. Hoppas det blir bättre till hösten.