Sömn

Så var det helg igen, och lillskiten blir 7 veckor på måndag. Alltså jag förstår inte var tiden tar vägen. Hon har börjat le, härmas och "prata" med oss. Så himla mysigt när man börjar få lite respons, då känns de sömnlösa timmarna mer värda. 

Hon sover faktiskt ganska bra, däremot har hon svårt att komma till ro på kvällen och vaknar flera gånger. Hon sover helst nära, annars vaknar hon snabbt igen. Men hon äter max 2 ggr per natt, ibland 1 gång så det är ju faktiskt skönt. Men hon stånkar och har sig så jag vaknar ändå fler gånger. Tror det är lite gaser i mage  som stör henne i sömnen. 
Tyvärr vaknar ju den stora ungen tidigt även om den lilla somnar sent. Så trött är jag konstant ändå. Vi har faktiskt delat upp oss just nu. Tyra vill bara ha mig på nätterna när hon vaknar, och ska vi slippa att hon vaknar flera ggr och är ledsen på natten så sover hon, jag och Hedvig i vår säng. August sover i Tyras rum med hunden. Den lösningen får duga nu, då får alla iallafall sova. Även fast det hade varit mysigt att ha August i sängen också. Men just nu är sömnen det viktigaste så då får vi köra såhär.