Snart klar

 
 
Bjuder på några bilder från när vi var i Keukenhof.
 
Idag har vi våran sista redovisning för denna termin, sen är faktiskt allt klart!
Vi var ju så duktiga och gjorde klart allt tidigt så vi kan njuta ordentligt i Malaga (som vi åker till på söndag). 
Dock är inte allt inlämnat, men alla arbeten är skrivna och alla redovisningar är gjorda(efter idag). Så himla skönt.
Något annat som är skönt är att jag startade morgonen med yoga, gud vad jag saknat det! Känner direkt att min onda rygg mår bättre av det. Det ska jag fortsätta med när jag kommer tillbaka till Sverige om 20 dagar!
 
Herregud, 20 dagar? Känns som det var nyss jag åkte hit ju. Galet vad tiden går fort. Men ska faktiskt bli otroligt skönt att komma hem till sin egen lägenhet, där man har eget badrum och kök. Och säng för all del! Och att få komma hem till min alldeles egna A, och mina små katter, herregud vad jag saknar både A och kissarna. Det får bli några dagar med bara mys när jag kommer hem innan jobbet kallar :) Och mat! Falukorv i alla dess former ska jag äta när jag kommer hem, och kanske en kebab eller två. Det har jag saknat!
 
Nej nu ska jag göra iordning lite sallad och kika lite på netflix innan skolan kallar.
Hejsvejs 

och så kom sommaren

 
Vi bad om vårvärme men fick istället sommar, och jag klagar inte!
30 graders värme och Belgien känns som "utomlands" på riktigt, ni vet när man går o köper vatten och jurdgubbar i butiken, med line shorts och flipflop på sig. Hur underbart. Eftersom vi redan pluggat klart har vi nu njutit två dagar i Citadelpark och försökt att få lite färg. Vi tänkte att det är bäst att få lite grundfärg innan vi åker till Spanien om 8 dagar, annars lär vi ju bränna ihjäl oss haha. Imorrn ska det bjudas på bra väder igen så efter morgonträningen blir det ännu mer parkhäng, innan det är dax för Simpel Plan konsert, gammal kärlek rostar aldrig, som man brukar säga. ;)

Vårvärme nu tack!

 
Trots tråkigt väder hela förra veckan bjöd Gent på vårväder lagom till helgen, och inte har jag pluggat något i veckan heller, kändes skönt med ett litet avbrott faktiskt. (även fast vi har ett tungt sista lass att dra denna vecka..) Vi har druckit lite öl, suttit i solen, besökt Gravensteen, borgen här i Gent, och ätit lite Pizza Hut. Helt okej vecka helt enkelt. Och nu är det endast 13 dagar kvar tills vi åker till Malaga, och 29 dagar tills vi kommer hem till Sveige igen. Galet vad tiden går fort!
Puss o kram

Antwerpen

 
Hängde lite i Anwerpen i veckan också, hade hört att de hade bra shopping där. Blev en jätteöverraskad, men de hade fler affärer än vad som finns i Gent. Typ som Urban, Forever 21 och River Island. Dock blev det bara ett par shorts från HM som fick följa med hem haha. Annar var det en trevlig dagsutflykt innan vi styrde hemåt igen.
 

Keukenhof

 
 
 
Och så några bilder från Den Haag, lika bra när vi ändå håller på!
 
Vi trotsade vädret och begav oss till Lisse, Holland. 
Blommar stod på schemat och vi besökte Keukenhof garden som är fullt med tusentals av vackra blommor.
De har endast öppet två månader om året och vi hade tur då de mesta blommade när vi var där.
Och vilken park det var! Så himla fint med alla färger och blommor överallt. Helt klart värt ett besök. Det var en väldigt stor park så tror vi vandrade runt där inne i ltie mer än fyra timmar.
På vägen hem stannade vi vid Den Haag som är en fin stad i Holland. Hade aldrig hört om den innan men den var vädligt mysig :) 
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!