myshelg

Vilken kanon helg vi haft. Vi har firat våra mammor, jag har blivit firad på min allra första morsdag dessutom. Det blev årets första svenska jordgubbar och två par träningsshorts till lilla mig, vilken snäll dotter jag har som redan fixar så fint till mig. 

Eftersom det varit så fint väder passade även jag och min mor på att ta årets första dopp i sjön, den 26 maj. Nästan två månader tidigare än förra året. Det var riktigt skönt för precis innan doppet tog jag mig en löprunda i skogen, utan barnvagn. Härligt x2! 

Och idag fick jag äntligen grönt ljus av min handledare, min uppsats får gå upp på opponering den 7 juni. Så jädra skönt. Så idag lämnade jag in den. Är dock beredd på att jag kommer få behöva justera en del i den efer opponeringen men så får det vara. Jag är bara glad att jag klarade första deadlinen. Det har varit tuffare än vad jag trodde att skriva examensarbete med en bebis som helt plötsligt kräver konstant underhållning samtidigt som ens sambo både jobbar och pluggar själv. Så jag kommer vara så glad och stolt den 8e juni när jag tar examen, igen. Så himla gött!! Fan vad bra jag är!!