kom snart bebis

Så är vi snart inne i v.36, i slutet av denna vecka ska bebis vara färdig och bara ligga och gotta till sig. Hen får gärna komma ut i v.38 känner jag. 

Är nu sjukskriven 50% Då jag haft förvärkar som inte lugnat sig och såklart den härliga foglossningen. Nu hoppas jag bara på att försäkringskassan ger med sig så jag slipper strula med dem. Var inne på förlossningen förra veckan men allt såg bra ut och bebis var inte på väg än, vilket var himla bra. Så nu har jag 1.5 vecka kvar att jobba innan jag får gå hem och mysa med Tyra och vila upp mig innan bebis kommer. 

Nu började hela jag svullna upp och jag känner mig så tung, vilket ibte är konstigt då jag gått upp 22kg. Men nu sväller fötter, ben och händer också. I slutet med Tyra såg mina fötter ut som elefantfötter kommer jag ihåg. Man glömmer hur stor man är i slutet av en graviditet. Nu ser jag så fram emot en (förhoppningsvis) ganska snabb förlossning sen komma hem o mysa med bebis och se Tyra i rollen som syster. Låt den sista tiden gå fort nu.

Här kommer lite tjockisbilder från gravidfotograferingen ❤ Foton tagna av Pernilla Andersson.