Midsommar

Vi hade verkligen en supermysig midsommar som innehöll allt en midsomamr ska göra,
förutom regn, vilket inte gjorde oss något.
Vi var utanför Jönköping, i Drottningtorp, för att dansa runt stången. Efter det blev vi bjudna på midsommarlunch i Bankeryd. Runt kl 18 styrde vi bilen till Granarp för bad, femkamp och allsång. Var verkligen superlyckat.
 
 
 

Heaven

Bättre sent än aldrig, nu har jag äntligen lyckats få ordning på datorer och bilder så här kommer bilderna från våra 6 dagar i Malaga, Spanien. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Det var ett par välbehövliga dagar i solen med Joss och min bror. 
 

sommaridyll när den är som bäst.

Har hunnit njuta av det vackra vädret, badat, ätit glass, åkt karuseller på Liseberg
och hejat på Sverige i fotbolls EM.
Därför bjuder jag nu på en sommarbildbomd som sammanfattar min sommar så här långt. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

höghöjdsbana

Blev en rolig helg när tjejerna kom och överraskade med höghöjdsbana och zipline som födelsedagspresent.
Efter att ha klättrat i trädtropparna åt vi middag och drack sangria innan det var dags att gå ut och slå klackarna i taket. Alltid lika roligt att spendera tid med er tjejer. <3
 
 
 
 
bakishäng i solen = bra söndag.

så blev man 26 också

Då har man sagt adjö 25, och välkommen 26. Gud vad tiden går fort, fyllde jag inte år precis nyss?
Men vilket underbart år jag har haft. Flyttat ihop med min älskling, haft utbytesstudier i Belgien och läst klart mitt andra år på högskolan.
 
Och vilken mysig dag jag har haft med min älskling idag. Jag är bara så himla lycklig just nu. Allting känns så bra och jag är så tacksam över alla fina människor i min omgivning. Jag fullkomligt älskar livet!
Dagen startade med finfrukost och paketöppning, sedan åkte jag iväg till gymmet medan A sov. Eftersom det var fint väder åkte vi ut till Axamo för att ta en löprunda och bada lite. Helt underbart! Dagen avslutades med middag vid Piren och soffmys framför Biggest Loser, mitt absoluta favorit program. Så tacktacktack min fina älskling för en fantastik dag, och tack för att jag får dela min vardag med dig. Du är bäst!
 
Nu är jag så redo för 26, och allt som det har att erbjuda. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hemma fast borta?

Eftersom min dator la av innan jag åkte till Spanien för ungefär två veckor sedan har jag inte kunnat blogga förrän nu. Och nu är jag alltså hemma i våran lägenhet, i Jönköping. Och jag har väldigt blandade känslor om det hela. Självklart är det underbart att få vara hemma hos A och kattern igen, men saknar fortfarande alla som är kvar. Det känns nästan overkligt på något sätt. Som om man bara är hemma och hälsar på och snart ska åka tillbaka till sitt andra hem, i Gent. Både mornarna som jag har sovit hemma har jag vaknat och varit så förvirrad för jag inte har fattat var jag är någonstans. Så himla konstigt. Och Joss är ju borta, vi har ju suttit ihop 24/7 innan, och nu är hon inte här längre? Det är verkligen annorlunda att komma hem. Men det är det ju alltid efter ett sånt här äventyr.
 
Men men, allt som har en början har ett slut eller vad är det man säger? Minnerna kommer jag alltid ha med mig iallafall. Och såklart de underbara vännerna som jag har träffat, som jag vet att jag kommer ha kvar livet ut även fast de är utspridda i olika delar av Sverige och Europa. Och vi fick verkligen ett perfekt avslut i Belgien. I lördags träffade vi våra belgiska vänner och hade en sådan perfekt utekväll med dans och glädje, och en hel del tårar när det var dags att säga adjö. I måndags hade vi supriseparty/hejdåparty och då hann vi säga hejdå till våra klasskamrater. Det har även blivit en hel del parkhäng den sista veckan och vi testade på Exitgame som var galet roligt. Det rekomenderar jag verkligen. 
 
Bilder från Spanien får komma senare, sålänge bjuder jag på liten bilder från sista veckan i Belgien, för snart ska jag iväg och fixa mina fransar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
the best girls ever <3
 
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!