sova själv

Lilla Tyra har utvecklats så mycket nu i det sista, i en vecka har hon sovit själv i sin säng,
och några nätter i rad har det gått många timmar innan hon vaknat för att äta. Mellan fem och sju timmar, så skönt! Så har fått amma endast en gång per natt. I början fick jag så himla ont i tuttarna eftersom jag är van vid att amma två-tre gånger varje natt men redan efter två nätter fattade kroppen och imorse kändes dem som vanligt igen. Visst är kroppen fantastisk! Så nu somnar hon runt klockan 22 och vaknar mellan 7-8 på morgonen. Hoppas på att få henne att somna ännu tidigare så småningom men är så glad att hon slutat somna efter 00. Pappa fick dessutom henne att somna igår, alltså somnade hon utan att snutta på tutten! Stora tjejen. 
 
Kan också berätta att hon bara fick lite feber i två dagar efter vaccinet vilket är skönt, var lite orolig att hon skulle bli supergnällig men det var hon inte :)
 
 
 
 

Vaccin

För oss har det varit självklart att vaccinera så vi har aldrig behövt att diskutera det. Och idag var det dags. 
Min lilla skrutt fick sitt 3 månaders vaccin idag, och jag var verkligen nervös inför det.
Men väl där tänkte jag att detta är nog inte så farligt, bara jag inte tittar när hon sticker henne. Dessutom avr ju A med också och skulle hjälpa till att trösta. 
Sen kom gallskriket när hon fick ont, och mig hjärta brast. Och då började självklart jag också att gråta.
Stackars liten!! Men det gick snabbt och efter någon minuts tröstande och pussandes så gick det över som tur var.
Men fasiken så hemskt att se och höra när hon har ont lilla plutten. Men hon har inte haft feber sen vi kom hem, och ahr sovit nästan hela tiden. Så jag håller tummarna för att hon kommer att må bra, är lite nervös över att vara själv med henne inatt eftersom A jobbar, men jag hoppas att hon kommer fortsätta äta och sova och att hon får mår bra.
 
 
Nu ska jag fortsätta plugga, har en riktigt tung och tråkig uppgift framför mig som jag inte får ro att börja med. Men det är bara att bita i det sura äpplet..
 
 
 

mina hjärtans dag

Sedan den 14 november 2017 bär jag mitt hjärta på utsidan. Min lilla älskling som kom ut och all smärta försvann, för där var hon. Helt jädra perfekt med sin fina kalufs, sina stora ögon och sin lilla mun som direkt sökte sig till tutten. Äntligen var hon här, som vi väntat och längtat. Min hjärta fullständigt svämmar över av kärlek till detta lilla liv.
 
Min dotter, så liten, så fin. Vårat underverk. Kärleken vällde över och nu tre månader senare kan jag inte förstå vad jag gjort som förtjänat dig, för mig är du allt och jag älskar dig så.
 
Du lär dig så mycket nytt varje dag, och du lär mig nya saker varje dag, om både dig och mig själv. Att jag får vara med och se dig utvecklas är det bästa som finns. Att se dig vakna på morgonen, när du vänder dig mot mig och ler med hela ansiktet, där och då är jag lyckligast i världen. Jag ser fram emot att se vem du kommer att bli och vad du kommer att tycka om, men mest ser jag fram emot att få spendera mina dagar med dig. 
 
Att få fira alla hjärtans dag med min familj är den bästa presenten jag kan få. Här finns så mycket kärlek och här är jag trygg och lycklig. Vi myste till det med presenter, middag på min favorit resturang och lilla Tyra valde att somna i sin egen säng redan vid 22. Min stora tjej <3.
 
 
 
 
 
 
 
 
min fina familj <3

växer

Min lilla skrutt växer så det knakar. De senaste dagarna har hon kommit på hur hon pratar, och det bästa hon vet är att diskutera hur dagen har varit med pappa på kvällarna. De är så söta när de ligger och pratat i soffan mina fina hjärtan. 

I tre dagar har hon börjat somna tidigt, runt 22.30 och igår tog hon rekord och somnade klockan 22! Så himla skönt. Håller tummarna för att hon kommer fortsätta med detta. Dock vaknade hon när hon fick ligga själv i sin säng men somnade direkt när hon fick ligga brevid mig igen. Vet inte om ja ska kämpa med att få henne att sova själv eller om hon ska få fortsätta sova i vår säng så länge hon är nöjd med det, hon är ju inte så gammal än. Jag fortsätter att testa men blir hon ledsen får hon komma till mig, för det är ju väldigt mysigt att ha en liten bebis brevid sig, och det är smidigt att amma på natten. Fast inatt åt hon bara en gång! Hallelulja! Hoppas hoppas att detta fortsätter ett tag :)

Nu ska vi fortsätta att mysa i soffan, jag känner mig inte helt hundra o dessutom är det OS på tv så helt okej att ligga o mysa i pyjamas ett tag till.  

måndag igen

Ny vecka redan, förstår verkligen inte var tiden tar vägen.
Jag har ialalfall börjat träna på gym igen, så skönt att få svettas lite. Vågade mig på att springa lite, kändes helt okej men jag tänkte ta det lugnt med löpningen och köra på med andra konditionsövningar som inte påfrestar bäckenet så mycket. 
 
Annars har jag haft besök av syster, mamma och pappa i helgen. Så himla mysigt, men man märkar att man blir oerhört trött av att ha mycket att göra. Både jag och Tyra somnade innan klockan 00 igår, hallelulja! Och nu somnade hon själv i sin säng framför babblarna. Glad mamma som hinner fixa med annat under tiden. 
 
Idag kommer Carro med bebis hit och hänger lite, sen är det cellprov och dopplanering som gäller i veckan. Lite plugg också men lämnade in en uppgift igår. Funkar ganska bra med skolan utan att jag är på plats iallafall. Skönt att jag inte behöver gå på föreläsningarna måste jag säga, men känner mig ändå lite stressad att det snart är en masteruppsats som ska skrivas. Uschusch. Hoppas A har det lugnt i skolan då så han kan ha Tyra lite mer så jag hinner skriva. 
 
 
 
 
 
Nu ska jag sortera lite tvätt tänkte jag. Alltid lika roligt!
 
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!