Ge blod

Idag är jag lite nervös, jag ska nämligen ge blod för första gången. Håll tummarna för att det kommer gå bra att jag inte kommer må allt för dåligt efteråt. 


Ge blod är något alla borde göra! Kan jag som är så spruträdd kan du också. 


Bebis!

Idag blir vår lilla mopsbebis, Hubert, 11 veckor. Och eftersom jag inte ens har bloggat om honom tänkte jag bjuda på en riktig bildbomb, för han är den sötaste, så tror ingen blir trött på alla bilder. ;)
Han är så duktig så, sover redan nere i sin hundsäng (han sov i vår säng de första dagarna med sen sa han ifrån om det), men när man ska ta en tupplur på dagen då vill ha gärna ligga nära, i ansiktet eller på magen. Han älskar verkligen alla människor och han är duktig på att vara själv också, vi har redan börjat träna med små stunder som när vi går till tvättsugan och han säger inte ett ljud när vi går. Han är dock inte så förtjust i att gå promenader, då är det mycket protester i form av små tjut och försök att se så ledsen ut som man kan, så matte eller husse ska bära upp en. Vi hoppas på att det är för att det är ganska kallt ute och för att han är så liten haha, vi får fortsätta att öva! Han är även anmmäld till valpkurs i april, roligt!
Vill ni se mer bilder har han ett eget Instagramkonto: hubertthepug. In och följ ;D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kollegorna blir sura när jag kommer in till jobbet utan Hubert nu, förstår inte varför? Haha, Scandic hjärta Hubert.
 
 
Här får ni följa mitt liv som utbytesstudent i Gent. I vanliga fall studerar jag MKV i Jönköping. Längre tillbaka finner ni mina andra äventyr på resande fot runt om i världen.
Välkommen!