brudklänningen

Idag fick jag testa min brudklänning för första gången. Så himla roligt. Var en hel del jag ville ändra på, längden på slöja, puffet på kjolen, urringning både fram och bak och lite annat smått och gott. Alltså så roligt att få vara med och bestämma exakt hur min klänning ska bli. Får ta det bästa från klänningar jag testat och sett på bild och göra en helt egen. 

Nu var det bara första provningen och klänningen var gjord av lakan så tyget är inte inköpt ännu. Det ska jag och ena brudtärnan köpa när vi är på bröllopsmässa i Göteborg. Alltså jag är så exalterad, hoppas verkligen klänningen blir så vacker som den är i mitt huvud! Vi har även bestämt tre olika smakkombinationer för tårtan som ska testas nästa vecka och nästa fredag ska vi möta cateringföretaget för att diskutera maten. Salongen är också bokad och klar för smink och hår. 4.5 månad kvar nu bara!!! 

Det mesta av dekorationen är även klar, behövs dukar, servetter och ljusslingor också som inte är inköpt ännu. Annars är det mesta på plats. Så skönt att ha alla stora saker avbokade.