2 år

Och så har vår lilla bebis redan fyllt två år. Seriöst? Var det inte nyss vi kom hem från bb med ett så litet knyte som var så ömtåligt. Nu är hon en egen liten individ med en vilja av stål, hennes tre favoritord just nu är: nej, inte, igen. Hon kan sysselsätta sig själv hur länge som helst med pyssel och lek, älskar att kramas och pussas och skrattar så hon tjuter när man kittlas. 

Vår älskade Tyra som har lärt oss så mycket. För två år sedan hade jag ingen aning om vad jag gett mig in på. Nu vet jag att jag kommer vara orolig för resten av mitt liv, men jag kommer föralltid även att känna en sån gränslös kärlek som jag inte trodde var möjligt. Så tack Tyra att du valde oss som föräldrar. Tack att du sätter vårt tålamod på prov med din vilja och dina sömnlösa nätter. Herregud så tråkigt vi skulle ha utan dig. 

Och tack till vår fina familj som kom och firade Tyra med Greta gris kalas i lördags. Hon var så uppspelt och glad hela dagen. Och nu har hon leksaker att sysselsätta sig med ett bra tag framöver.